Kada su u pitanju naše jahaće pantalone, veličina jeste bitna!

“Vidim da dosta ljudinosi vaše Tattini pantalone, pa me zanima veličina? Da li ona odgovara oznakamaili možda mogu biti i malo manje?”

Jenniferiz Cheshira nas je kontaktirala sa ovim pitanjem, pre nego što je poručilaproizvod online, iz kompanije Selwood Equine.

Ovo je pitanje koje često postavljaju klijenti i to zaista vredi pitatikada kupujete online. Na našoj veb stranici imamo nekoliko različitih stilova pantalona. Svi su razlčite veličine. Naše Tattini pantalone su italijanskog dizajna ioblikovane su tako da budu stilizovane i pripijene. Svi modeli se mogu oprati umašini i lako se održavaju.

Što se tiče dama, evo koje velilčine odgovaraju kom konfekcijskom broju:

____________________
UK – Tattini EU
6 – 38 – 32
8 – 40 – 34
10 – 42 – 36
12 – 44 – 38
14 – 46 – 40
16 – 48 – 42
____________________

Počevši od najprodavanijih modela, ispod ćemo predstaviti veličine zanaše Tattini pantalone i objasniti kako su dizajnirane tako da vam savršenopristaju.

Ginestra

To je ono što mi klasifikujemo kao “one koje odgovaraju veličini”.Ginestra ima veći sadržaj likre i ovo čini materijal dosta rastegljivijim uodnosu na druge stilove. Kupci vole da im pantalone budu udobne oko struka, kaoi delove likre na nogavicama. Odlično pristaju malo punijim osobama, kao ionima koji žele udoban i stilizovan izgled.

Kenzia

Tattini Kenzia Breeches

Ovaj model je takođe ono što mi klasifikujemo kao “one kojeodgovaraju veličini”. Kenzia ima dovoljno elastina koji omogućava priličnorastezanje. Antilop na kolenima je mek i fleksibilan. Kupci vole da im buduudobne oko struka, kao i delove likre na nogavicama.

Kenzia Platinum

kenzia platinum breeches

Ove pantalone imaju gel za zašitu kolena i stilizovane su tako da prateliniju nogu. Neki naši kupci smatraju da su one za jednu veličinu manje negošto piše, upravo zbog pozicioniranja i gela za zaštitu i udobnost. Oni stvarajuveću zategnutost na unutrašnjem delu nogavica/oblasti oko kolena. KenziaPlatinum obezbeđuje udoban osećaj oko struka, koji nije suviše nizak i ima umetkena donjem delu nogavica kako bi se udobno smestile u čizme.

Altea

Ove pantalone sa stilizovanim detaljima su opisano kao veoma uske nanašoj veb stranici – one su za jednu veličinu manje nego što piše. Imaju većisadržaj pamuka u odnosu na ostale modele, te je Altea manje fleksibilanproizvod od drugih. One i dalje omogućavaju rastezanje i kretanje pošto sadržeelastin. Malo su pliće u struku, ali imaju umetnute delove likre u nogavicama,kako bi se glatko smestile u čizme.

Dafne

Tattini Dafne Breeches

Opisane su kao veoma uske na našoj veb stranici. Najlonski sadržaj utkanini čine Dafne pantalone krućim od drugih stilova. One i dalje omogućavajurastezanje i kretanje pošto sadrže elastin. Kupci smatraju da su one za jednuveličinu manje nego što piše, ali za one malo oblijeg izgleda, ne bi bilo lošeda poruče i za 2 puta veću velilčinu.

Možda smo vas malo i razmazili sa svim ovim opcijama oko izbora veličine!Drago nam je da možemo da vam pomognemo u odabiru veličine, ukoliko vam je topotrebno. Imamo veoma iskusnu korisničku podršku, koji takođe poseduju znanje io konjičkom sportu, te su vam na raspolaganju za bilo koju vrstu saveta ilipodrške. Pozovite nas, pošaljite nam e-mail ili svratite do našeg izložbenogsalona u Nuneaton-u kako bismo proćaskali o svemu sto vas zanima, a i kakobiste isprobali neke pantalone, zašto da ne? Otvoreni smo od ponedeljka dopetka od 9 do 17 časova, sem praznicima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *